BIO PANON

Organsko meso Bio Panon dolazi, sa farme u Čurugu, odakle se od 2013. godine tržištu već isporučuje organsko mleko.

Na našoj organskoj farmi goveda jedu čistu organsku hranu, imaju dovoljno prostora za ispašu borave na otvorenom i na suncu kada to žele, piju vodu kada su žedna, a ne kada im drugi odrede, nikada nisu vezana i žive u skladu sa svojim prirodnim potrebama.

Obezbedili smo im dovoljno pašnjaka, dok se ostatak biljne organske proizvodnje obavlja na 2000 ha plodne bačke ravnice. Mi brinemo o 2000 goveda i hranimo ih samo organskom hranom koju samostalno proizvodimo.

Životinjama boravak na otvorenom prostoru, na pašnjacima i ispustima, omogućava da se osećaju bolje, zdravstveno stanje i apetit su im na višem nivou nego onima koje su zatvorene, a samim tim i kvalitet mleka i mesa je viši.

Na našoj organskoj farmi primenili smo dostignuća savremene tehnologije u skladu sa pravilima organske proizvodnje.

Principi organske proizvodnje i propisi nalažu da organsko meso mora biti proizvedeno i prodato lokalno bez dugotrajnog transporta, upakovano kako bi se izbegla kontaminacija proizvoda i u što kraćem roku isporučeno kupcu u svežem stanju. Mi smo se zato opredelili za direktnu dostavu svežeg organskog junećeg mesa na kućnu adresu jer želimo da garantujemo našem kupcu da će uvek dobiti svež i zdravstveno ispravan proizvod u kontrolisanom lancu hladne distribucije.

KATALOG: DOMAĆINSTVA / RESTORANI

„Organic Home Delivery“ je ekskluzivni distributer organskog mesa proizvedenog na farmi u Čurugu Poručivanje se vrši putem telefona, imejla, i veb-aplikacije.

Uvek se isporučuje sveže meso sa rokom trajanja od maksimalno 10 dana, a isporuka se vrši 4 puta mesečno. Kupac dobija organsko meso u aseptičnom pakovanju, 24 časa od momenta klanja.

Plaćanje se obavlja na kućnom pragu, a moguće je platiti gotovinom i karticom, uz izdavanje fiskalnog računa. Isporuka se vrši restoranima i domaćinstvima.

Organsko meso možete poručiti koristeći sledeće kontakte: